GRATIS VERZENDING VANAF €30,-.
Follow Us

  Vragen? Bel vrijblijvend naar 0341 551 338

Winkelwagen

KOPPELING SKODA

Op zoek naar de juiste koppeling voor uw Skoda? Bij ons vindt u de juiste koppeling voor onder meer de Skoda Octavia, Fabia, en Scala voor een voordelige prijs. Hieronder ziet u ons aanbod aan koppelingen voor het automerk Skoda. Zoekt u een koppeling voor een ander automerk? Op onze webshop vindt u snel de juiste koppeling voor uw auto.

  • Levering binnen één dag
  • Alle A-merk koppelingen
  • Tot wel 50% korting
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gemiddelde beoordeling van 9,2
  • Montage koppeling mogelijk
Selecteer je auto, zodat je weet dat het artikel past.

Selecteer hier je auto

Vul hier je kenteken in

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koppeling vervangen

De koppeling is een onmisbaar onderdeel van uw auto. Het zorgt namelijk ervoor dat er een verbinding is tussen de motor en de versnellingsbak, waardoor u kunt schakelen. Het is daarom belangrijk dat de koppeling in uw auto in een goede staat is. Een defecte koppeling kan er namelijk voor zorgen dat uw auto erg beschadigd wordt tijdens het rijden. Het te lang doorrijden met een versleten koppeling kan zorgen voor hoge reparatiekosten. Het is dus belangrijk om de koppeling tijdig te vervangen.

Versleten koppeling herkennen

Hoe lang een koppeling goed blijft werken is afhankelijk van uw rijdstijl. Soms kan een koppeling erg lang meegaan en is vervanging niet nodig. Echter is het belangrijk om op tijd een koppeling te laten vervangen als u merkt dat de koppeling van uw auto begint te slijten. Een versleten koppeling kunt u aanvoelen op de volgende manieren:

- De koppelingspedaal voelt zwaarder om in te drukken;

- Het schakelen gaat moeilijker;

- Uw auto trekt minder goed op terwijl het toerental hoog oploopt.

Koppeling vervangen kosten

Op autoonderhoud.nl vindt u de koppeling onderdelen van A-merken voor de beste prijs. Met behulp van onze kentekentool kunt u zoeken naar de koppeling die het beste bij uw auto past. We verkopen voor veel auto’s sets die kunnen bestaan uit de volgende onderdelen:

- Koppelingsdrukplaat

- Koppelingsplaat

- Ontkoppelingslager

- Ontkoppelingsvork

- Geleidehuis

Koppeling laten monteren of advies?

Weet u niet welk product u nodig heeft of heeft u hulp nodig bij het monteren? We staan voor u klaar wanneer u advies, informatie of ondersteuning nodig heeft. U kunt uw koppeling ook bij ons laten monteren.