GRATIS VERZENDING VANAF €30,-.
Follow Us

  Vragen? Bel vrijblijvend naar 0341 551 338

Winkelwagen

SCHOKDEMPERS MINI

Op zoek naar de juiste schokdempers voor uw Mini? Bij ons vindt u de juiste schokdempers voor onder meer de Mini Cooper, One, en Clubman voor een voordelige prijs. Hieronder ziet u ons aanbod aan schokdempers voor het automerk Mini. Zoekt u schokdempers voor een ander automerk? Op onze webshop vindt u snel de juiste schokdempers voor uw auto.

  • Levering binnen één dag
  • Alle A-merk schokdempers
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gemiddelde beoordeling van 9,2
  • Montage schokdempers mogelijk
Selecteer je auto, zodat je weet dat het artikel past.

Selecteer hier je auto

Vul hier je kenteken in

Zo kiest u de juiste schokdempers voor uw auto
STAP 1

Zoek uw auto

Zoek uw auto met het kenteken of via het merk, model & type. We laten dan zien welke schokdempers er op uw auto passen. Let op: schokdempers kunnen verschillen per zijde. Dit staat dan aangegeven. Kies de zijde die u nodig heeft. Tonen we er 1 per zijde? Dan past deze op uw auto. Zowel links als rechts. Tonen we er meer? Volg dan stap 2
STAP 2

Meer dan 1 resultaat per zijde?

Tonen we meerdere schokdempers voor 1 zijde? Vergelijk dan de afmetingen, het veergewicht en de diameter van de schokbreker (huis diameter) met de schokdemper die nu op uw auto zit. Kies degene die hetzelfde is.
STAP 3

Twijfel?

Twijfelt u welke schokdemper u nodig heeft of komt u er niet uit? Wij helpen graag. Bel of mail ons gerust voor hulp

Liever niet zelf monteren? Bel ons dan voor een afspraak. Wij monteren de vervangende schokdemper graag voor u.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat doen schokdempers?

Schokdempers zorgen ervoor dat u een prettige rijdervaring heeft. Als u met uw auto bijvoorbeeld door een kuiltje in de weg rijdt zorgen de schokdempers in uw auto ervoor dat u er minder van voelt. Naast een betere rijdcomfort zorgen goede schokdempers ook voor een betere wegligging waarmee u betere controle heeft over uw auto. Dit verkleint de kans op ongelukken. Het is daarom belangrijk dat uw auto beschikt over de juiste schokdempers van goede kwaliteit.

Wanneer schokdempers vervangen

Omdat de schokdempers een belangrijke rol spelen in het rijdplezier en de veiligheid van uw auto, is het belangrijk om deze te vervangen als u merkt dat ze niet meer goed werken. Als uw auto makkelijk heen en weer beweegt na het raken van een drempel of na het remmen, dan is er mogelijk iets mis met één of meerdere schokdempers.

Op autoonderhoud.nl bieden wij een breed assortiment aan verschillende schokdempers. Zo is de kans groot dat u bij ons de beste schokdemper voor uw auto zal vinden. Met behulp van onze kentekentool kunt u kijken wat ons aanbod is voor uw auto. Het is belangrijk om de juiste schokdempers voor uw auto te kiezen.

Schokdempers vervangen

Let op dat het vervangen van een schokdemper gevaarlijk kan zijn, omdat er het verwijderen van bepaalde onderdelen hoge spankrachten kunnen ontstaan. U kunt ook kiezen om uw nieuwe schokdempers bij ons te laten monteren.

Weet u niet goed welke schokdempers het beste bij uw auto passen of heeft u hulp nodig bij de montage? We staan voor u klaar wanneer u advies, informatie of ondersteuning nodig heeft.