GRATIS VERZENDING VANAF €30,-.
Follow Us

  Vragen? Bel vrijblijvend naar 0341 551 338

Winkelwagen

VEREN

Zijn de veren van uw auto toe aan vervanging? Nieuwe veren van topkwaliteit bestelt u voordelig en eenvoudig via de webshop van Autoonderhoud.nl. Met een leveringstijd van één dag heeft u de veren snel in huis. Bekijk ons uitgebreide aanbod om de juiste set veren te vinden die past bij uw auto. Maak gebruik van onze montageservice door een afspraak te maken.

  • Levering binnen één dag
  • A-merk veren
  • Hoge kortingen
  • Standaard productgarantie
  • Producten niet goed? Geld terug!
  • Gemiddelde klantenbeoordeling van 8,9
  • Montage auto veren mogelijk

Afspraak maken Bel: 0341 551 338

Selecteer je auto, zodat je weet dat het artikel past.

Selecteer hier je auto

Vul hier je kenteken in

Zo kiest u de juiste veren voor uw auto
STAP 1

Zoek uw auto

Zoek uw auto met het kenteken of via het merk, model & type. We laten dan zien welke veren er op uw auto passen. Let op: veren kunnen verschillen per zijde. Dit staat dan aangegeven. Tonen we er 1 per zijde? Dan past deze op uw auto. Tonen we er meer? Volg dan stap 2
STAP 2

Meer dan 1 resultaat per zijde?

Tonen we meerdere veren voor 1 zijde? Vergelijk dan de draaddiameter, de lengte en het gewicht met de veren die nu op uw auto zit. Kies degene die hetzelfde is.
STAP 3

Twijfel?

Twijfelt u welke veren u nodig heeft of komt u er niet uit? Wij helpen graag. Bel of mail ons gerust voor hulp.

Liever niet zelf monteren? Bel ons dan voor een afspraak. Wij monteren de vervangende veren graag voor u.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Veren auto Harderwijk

Voor een aangename rijervaring is een goede vering van de auto belangrijk. Dit heeft te maken met het feit dat het wegoppervlak niet perfect gelijk is. De veren van de auto zorgen, in combinatie met goed werkende schokdempers, ervoor dat de carrosserie stabiel op zijn plek blijft. Zonder deze auto-onderdelen wordt het schokeffect niet opgevangen en stuitert de carrosserie tijdens het rijden alle kanten op.

Veren auto versleten

De veren van de auto verliezen langzaam hun hoogte en sterkte. Wanneer de veer zijn veerkracht heeft verloren of is afgebroken is het hoogtijd voor een nieuwe. Ook wanneer slechts 1 veer toe is aan een vervanging, raden we aan om beide veren van dezelfde as te vervangen. Zo voorkomt u dat de auto scheef gaat hangen. Maak gebruik van onze zoekmachine om de juiste set veren voor uw auto te vinden.

Auto veren laten vervangen

Wanneer de veren van uw auto toe zijn aan vervanging, verrichten we voordelig deze montage voor u uit. We vervangen altijd de veren per paar op dezelfde as. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via de onderstaande buttons.

Afspraak maken Bel: 0341 551 338