GRATIS VERZENDING VANAF €30,-.
Follow Us

  Vragen? Bel vrijblijvend naar 0341 551 338

Winkelwagen

Fabrikant Bosal

Bosal, opgericht in 1923 in Alkmaar, ontwikkelt en produceert systemen voor uitlaten voor personenauto's. Het bedrijf besteedt zijn tijd en aandacht veel aan het verbeteren en ontwikkelen van innovatieve uitlaatmechanismen, die zowel hoogpresterend als milieuvriendelijk zijn. Bosal beschikt over een uitgebreid assortiment aan onderdelen en producten die geschikt kunnen zijn voor auto's in alle soorten en maten. Het maakt niet uit wat voor auto of uitlaat u heeft. Bosal levert ons dé juiste onderdelen voor u van hoge kwaliteit en tegen een goede prijs.

De fabrikant is niet alleen gespecialiseert in uitlaten, maar ook in bijvoorbeeld trekhaken. Ook deze producten krijgen meer dan de nodige aandacht om zo veel geoptimaliseerd te worden, voordat deze in de handel worden gebracht. In de fabriek in Tsjechië en de secundaire vestiging in Turkije worden de producten zorgvuldig naar het preciese ontwerp geproduceert en uiteindelijk gelevert aan de klanten. Een breed assortiment aan diverse trekhaken wordt ook door Bosal aangeboden op onze webshop. Zoekt u een trekhaak? Dan vindt u op autoonderhoud.nl hoogstwaarschijnlijk de beste trekhaak van Bosal voor uw auto.

Het bedrijf beschikt over een ISO 9001 beoordeling, dus handelt op de juiste wijzen op het gebied van informatie en aantonen van de ontwikkelingen, die de fabrikant maakt. Bosal houdt zich aan een strict beleid van betrouwbaarheid en goede klantenservice en doet er dus alles aan om zijn klanten tevreden te stellen. Producten van Bosal krijgen gemiddeld een beoordeling van een 4 van de 5.

Op autoonderhoud.nl vindt u een breed aanbod aan uitlaatonderdelen en trekhaken die geleverd worden door Bosal. Onze catalogus beschikt over meer dan 3000 verschillende uitlaatonderdelen en meer dan 1350 trekhaken. Verder verkopen wij ook meer dan 1400 verschillende soorten kabelsets van Bosal. Bij ons vindt u wat u zoekt.

Bekijk hier ons aanbod aan producten van Bosal: