Winkelwagen

Fabrikant Bosal

Bosal, opgericht in 1923 in Alkmaar, ontwikkelt en produceert systemen voor uitlaten voor personenauto's. Het bedrijf besteedt zijn tijd en aandacht veel aan het verbeteren en ontwikkelen van innovatieve uitlaatmechanismen, die zowel hoogpresterend als milieuvriendelijk zijn. Bosal beschikt over een uitgebreid assortiment aan onderdelen en producten die geschikt kunnen zijn voor auto's in vele varianten.

De fabrikant is niet alleen gespecialiseert in uitlaten, maar ook in bijvoorbeeld trekhaken en katalysatoren. Ook deze producten krijgen meer dan de nodige aandacht om zo veel geoptimaliseerd te worden, voordat deze in de handel worden gebracht. In de fabriek in Tsjechië en de secundaire vestiging in Turkije worden de producten zorgvuldig naar het preciese ontwerp geproduceert en uiteindelijk gelevert aan de klanten.

Het bedrijf beschikt over een ISO 9001 beoordeling, dus handelt op de juiste wijzen op het gebied van informatie en aantonen van de ontwikkelingen, die de fabrikant maakt. Bosal houdt zich aan een strict beleid van betrouwbaarheid en goede klantenservice en doet er dus alles aan om zijn klanten tevreden te stellen.