Winkelwagen

Fabrikant Bosch

Producten van Bosch zijn van hoge kwaliteit en bovendien duurzaam. Bosch levert allerlei verschillende auto-onderdelen met verschillende toepassingen voor personenauto's tot bedrijfswagens. Bosch produceert diverse technologieën voor onder andere verbrandingsmotoren, aandrijfsystemen en veiligheidssystemen in auto's. Het merk staat verder ook bekend om andere elektrische producten zoals boor- en wasmachines.

Bosch is een internationaal bedrijf, gevestigd in Stuttgart, Duitsland, dat zich specialiseert in het ontwikkelen en produceren van technische producten in onder andere de techniek, bouw en energie. Het bedrijf is meer dan honderd jaar oud en is opgericht in het jaar 1886. Al sinds het eind van de negentiende eeuw heeft Bosch zich bezig gehouden met het ontwikkelen van onderdelen voor de allereerste personenauto's. Het ontwikkelde onder meer koplampen en ontstekingsonderdelen. Verder is de fabrikant in het begin van de twintigste eeuw bezig geweest met het produceren van ruitenwissers en radio's.

De fabrikant heeft dus in zijn lange bestaan veel bijdrage geleverd aan diverse technische sectoren en doet dit tot heden nog steeds.