Follow Us

Vragen? App vrijblijvend naar +31 (0)6 13 14 14 17

Winkelwagen

Fabrikant Bosch

Producten van Bosch zijn van hoge kwaliteit en bovendien duurzaam. Bosch levert allerlei verschillende auto-onderdelen met verschillende toepassingen voor personenauto's tot bedrijfswagens. Bosch produceert diverse technologieën voor onder andere verbrandingsmotoren, aandrijfsystemen en veiligheidssystemen in auto's. U kent waarschijnlijk het merk niet alleen als fabrikant van autoonderdelen. Het merk staat verder ook bekend om andere elektrische producten zoals boor- en wasmachines. Bosch staat naast zijn autoonderdelen ook bekend om diverse huishoudapparatuur.

Bosch is een internationaal bedrijf, gevestigd in Stuttgart, Duitsland, dat zich specialiseert in het ontwikkelen en produceren van technische producten in onder andere de techniek, bouw en energie. Het bedrijf is meer dan honderd jaar oud en is opgericht in het jaar 1886. Al sinds het eind van de negentiende eeuw heeft Bosch zich bezig gehouden met het ontwikkelen van onderdelen voor de allereerste personenauto's. Het ontwikkelde onder meer koplampen en ontstekingsonderdelen. Verder is de fabrikant in het begin van de twintigste eeuw bezig geweest met het produceren van ruitenwissers en radio's. Tegenwoordig staat de fabrikant bekend om zijn uitgebreide aanbod aan autoonderdelen en huishoudapparatuur. Met ervaring in het ontwikkelen en produceren van veel verschillende producten voor allerlei verschillende toepassingen behoord Bosch tot een van de grootste namen op de technische markt.

De fabrikant heeft in zijn lange bestaan veel bijdrage geleverd aan diverse technische sectoren en doet dit tot heden nog steeds. Elke dag streeft Bosch naar het verbeteren van de kwaliteit van zijn producten en diensten om de concurrentie op de technische markt voor te blijven. In de komende jaren zal de fabrikant zijn best doen om de best mogelijke producten te leveren voor zijn consumenten.

Bij ons op autoonderhoud.nl vindt u een grote catalogus met meer dan 3000 verschillende producten van Bosch. In onze webwinkel vindt u de beste onderdelen van Bosch die geschikt zijn voor uw auto.

Bekijk hier ons aanbod aan producten van Bosch: