Follow Us

Vragen? App vrijblijvend naar +31 (0)6 13 14 14 17

Winkelwagen

Fabrikanten autoonderdelen

Op autoonderhoud.nl bieden wij u de beste onderdelen van verschillende topfabrikanten. De fabrikanten waarmee wij samenwerken verstaan hun vak als geen ander en produceren de beste onderdelen voor uw auto. Hierdoor zijn alle producten die wij aanbieden van hoge kwaliteit en bovendien duurzaam en betrouwbaar. Wij doen ons best om de onderdelen van deze fabrikanten aan te bieden tegen een gunstige prijs en zorgen ervoor dat u de juiste onderdelen vindt voor uw auto.

Hieronder kunt u over elke fabrikant lezen over hun specialisatie en hoe hun producten kunnen bijdragen aan het rijdplezier van uw auto.


 1. ABS
  ABS is een bedrijf dat speciaal gericht is op remmen. Sinds 1978 levert het bedrijf remonderdelen van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid in diverse soorten en maten. Het beschikt over een groot assortimenten die zich verspreid hebben over heel Europa. Wat ABS speciaal maakt ten opzichte van andere fabrikanten is dat ABS de extra stap neemt om ervoor te zorgen dat zijn remonderdelen op de juiste plaats terecht komen.
  Lees meer
 2. BM CATALYSTS
  BM Catalysts specialiseerd zich in het ontwikkelen en produceren van uitlaatonderdelen. De fabrikant is dé koploper op het gebied van katalysatoren in Europa. BM Catalysts staan nooit stil, aangezien de fabrikant altijd streeft naar vooruitgang op het gebied van efficientie en kwaliteit. Zo ontwikkelt BM Catalysts de beste onderdelen die zorgen voor een betrouwbare katalysatoren die toepasbaar zijn op een grote variatie uitlaten.
  Lees meer
 3. BOSAL
  Bosal, opgericht in 1923 in Alkmaar, ontwikkelt en produceert systemen voor uitlaten voor personenauto's. Het bedrijf besteedt zijn tijd en aandacht veel aan het verbeteren en ontwikkelen van innovatieve uitlaatmechanismen, die zowel hoogpresterend als milieuvriendelijk zijn. Bosal beschikt over een uitgebreid assortiment aan onderdelen en producten die geschikt kunnen zijn voor auto's in vele varianten.
  Lees meer
 4. BOSCH
  Producten van Bosch zijn van hoge kwaliteit en bovendien duurzaam. Bosch levert allerlei verschillende auto-onderdelen met verschillende toepassingen voor personenauto's tot bedrijfswagens. Bosch produceert diverse technologieën voor onder andere verbrandingsmotoren, aandrijfsystemen en veiligheidssystemen in auto's.
  Lees meer
 5. BRINK
  Brink levert trekhaken die geschikt zijn voor zo goed als elke personenauto denkbaar. Brink is al meer dan honderd jaar actief in het vakgebied van trekhaken en heeft daarmee veel ervaring met het produceren van op maat gemaakte trekhaken. De trekhaken die door Brink geleverd worden voldoen aan alle nodige eisen van Nederland en Europa.
  Lees meer
 6. FEBI
  Febi levert auto-onderdelen over de hele wereld met meer dan honderd vestigingen wereldwijd en een bereik van 170 landen. Febi handelt in onderdelen voor auto's van klein tot groot, van personen- tot vrachtauto. Het bedrijf handelt met alles wat met auto's te maken heeft: van wielbevestigingen tot motorcomponenten en van aandrijfsystemen tot elektronica.
  Lees meer
 7. KAWE
  Kawe is een bedrijf dat zich richt op het produceren en verkopen van rem- en frictiedelen. Op autoonderhoud.nl bieden wij het laatste aan met een breed assortiment. Kawe beschikt over een groot bereik aan verschillende onderdelen, geschikt voor veel soorten auto's. Voor zowel nieuwe als oude auto's verkoopt Kawe de juiste frictiedelen voor uw koppeling.
  Lees meer
 8. LUK
  LuK maakt onderdeel uit van de Schaeffler Group, die zich specialiseren in het produceren van auto-onderdelen van hoge kwaliteit. LuK ontwikkelt met name onderdelen voor koppelingen die toegepast kunnen worden op veel verschillende soorten personenauto's en bedrijfswagens.
  Lees meer